Nieuws
Traditioneel wordt de laatste week van de schoolvakantie afgesloten met een tent-evangelisatieweek. Ook dit jaar staat de tent weer in het weiland van de familie Visser aan de Bisschopweg tussen nr. 35 en 37. Het thema van dit jaar is: Feest!
 
De tent gaat dinsdag 15 augustus open voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen zijn elke dag welkom van 09.10 uur tot ± 11.45 uur. Op vrijdagmorgen duurt het 15 minuten langer. Er staan een heleboel leuke dingen op het ochtendprogramma zoals luisteren naar Bijbelverhalen, zingen, knutselen en nog veel meer.
Het middagprogramma is voor de kinderen van 10 t/m 15 jaar en is van 13.45 uur tot ± 16.30 uur. Elke middag is er een wedstrijd, waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Donderdagmiddag start het middagprogramma om 13.30 uur. Kom deze middag op je fiets en trek -net als op woensdag- oude kleren aan!
 
Dinsdagavond staat in het teken van volleybal. Aan het einde van de avond is er een korte meditatie en afsluiting met dankgebed. Wil je je nog opgeven voor deze avond? Dan kan dat bij Woutera Drost (wouterarijswijk@hotmail.com).
Op woensdagavond worden veel sportieve mensen (alle leeftijden!) verwacht op de fiets. Om 18.30 uur start de fietspuzzeltocht. Na het fietsen verzamelen we in de tent om wat te zingen. De meditatie wordt gehouden door ds. Schalkoort. Ook worden de prijzen uitgereikt.
De donderdagavond staan we stil bij het thema: ‘Is de Bijbel waar?’ De heer S. Middelkoop is de spreker van deze avond. De avond begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom!
Op vrijdagavond wordt de tentweek afgesloten. Deze avond begint om 19.00 uur met onder meer het Bijbelverhaal door ds. J.A. Kloosterman. Ook staan we stil bij ons jubileum, is er een verrassing en wordt de prijs bekend gemaakt van de jubileumspeurtocht. Iedereen is van harte welkom!
 
In deze week (maar ook voor verdere informatie) is de stuurgroep te bereiken onder de nummers: 06-10427176 (Fred Kool) en 06 – 28 31 20 92 (Antoinette Hardeman). Tijdens en na de tentweek worden er foto’s geplaatst op www.tentweeklunteren.nl en op onze Facebookpagina. Op www.tentweeklunteren.nl vind je verder alle informatie die je nodig hebt. Welkom!