Nieuws
Het is 4 december 2010, aan de Wilbrinkstraat 2/9 A opent Shanna haar eigen kapsalon: Shanna’s Hairstyling. Een droom ging toen voor haar in vervulling.
Het is vijf jaar later en ervaart zij nog steeds haar kapsalon als een droom. “Ik heb het het hier goed naar m’n zin. Elke keer als ik de deur weer open doe, dan ervaar ik de droom van toen nog steeds.”
Eerste_lustrum 
Inmiddels heeft Shanna’s Hairstyling een eigen vaste klantenkring die de weg naar de knusse kapsalon aan de Wilbrinkstraat hebben gevonden. “In het begin was het nog, wie ik wel was. Afwachtend dus. Maar inmiddels is het een leuk lopend bedrijf geworden. Ben blij dat ik toen de stap heb gemaakt. Het persoonlijke één op één contact met de klant is heel prettig. Je bouwt met elkaar een band op.”
Opmerkelijk is dat Shanna niet op zaterdag open is. “Ik ben vijf dagen in de week open en heb bewust gekozen om op zaterdag dicht te zijn. De klanten houden hier rekening mee en ze kunnen terecht vanaf maandagmiddag tot op de vrijdagavond.”
Op de woensdag en vrijdag is Shanna’s Hairstyling geopend tot 20.00 uur. De rest van de week tot 17.30 uur.
 
In haar kapsalon gebruikt Shanna het merk ‘Trinity’, waar klanten veel plezier mee hebben.
“Het is een merk met een mooie en sterke uitstraling. De producten zijn voor 85% op natuurlijke basis samengesteld. En …, het ruikt ook nog heerlijk! ‘Trinity’ is een echt kappers merk dat door de speciale kappersleverancier wordt aangeboden.”
 
Men kan zowel met en zonder afspraak terecht. Shanna’s Hairstyling is gevestigd aan de Wilbrinkstraat 2/9 A te Lunteren, tel. 0318-485999.