Nieuws
Bij Joëla ga je niet even naar de kapper. Het is een verwenmoment! De aandacht voor de klant, de service die wordt geboden, kortom bij Joëla’s Haarzaakje wordt je verzorgd.
Dat geldt voor de dames maar niet minder ook voor de heren die er even binnenlopen voor een knipbeurt. Al staat er nog één haar niet in het gelid, deze wordt zo gepunt tot alles naar tevredenheid is.
Aandacht voor details, dat is wat Joëla en haar medewerksters alweer vijf jaar hoog in het vaandel hebben.
 HAARZAAKJE
Op 1 november 2011 gingen de deuren van Joëla’s Haarzaakje voor het eerst open. Toen nog verderop in de dorpsstraat. Sinds juni dit jaar is het gevestigd aan de Dorpsstraat 84. Een verhuizing die een gouden greep is gebleken.
Het karakteristieke pand op de hoek met de Wilbrinkstraat herbergt nog de sfeer van Lunteren van 60/70 jaar terug. Deze sfeer is in het interieur behouden met moderne aanpassingen om van Joëla’s Haarzaakje een sfeervolle kapsalon te maken.
“Het leuke van dit pandje is dat het geheel naar mijn eigen inzicht is ingericht. We hebben het gehele oude interieur eruit gehaald en er een grote ruimte van gemaakt. Met de nieuwe inrichting is rekening gehouden met het sfeervolle karakter van het pand.”
 
Bij Joëla’s Haarzaakje kan de klant zonder afspraak naar binnen lopen. Moet er even gewacht worden tot eer een plek vrijkomt is dit geen probleem. De grote koffietafel is in de korte tijd al verworden tot een gezellige praat en ontmoettafel. Er liggen bladen voor het inkijken en een bakje koffie of thee is altijd wel voorradig.
Een tip nog wel voor het jubilerende Joëla’s Haarzaakje: wat meer te lezen voor de mannelijke klanten zou prettig zijn bij het wachten. Een krant op tafel doet het ‘m altijd.
 
 
De openingstijden:
maandag : van 13:00 t/m17:30, dinsdag : van 09:00 t/m20:00 u., woensdag: van 09:00 t/m 17:30 u., donderdag : van 09:00 t/m 17:30 u., vrijdag : van 09:00 t/m20:00 u., zaterdag : van 08:30 t/m 14:30 u.