Nieuws
Na weken van verbouwen en voorbereiden kon bij christelijke kinderopvangorganisatie ‘BijdeHandjes’ eindelijk de vlag uit!
Op zaterdag 10 februari werden de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf officieel geopend door de Edese wethouder Harry van Huijstee en Rianne van den Brink, directeur van ‘BijdeHandjes’.
Opening_BSO_en_kinderdagverblijf 
De opening vond plaats aan de Van der Duyn van der Damstraat 16 waar het kinderdagverblijf is gevestigd. Deze locatie was voor de gelegenheid feestelijk ingepakt met doeken en slingers. Een aantal nieuwe kinderen die zijn ingeschreven mochten het gebouw ‘uitpakken’.
 
Er volgde een feestelijk programma met schminken, schilderijtjes knutselen en poffertjes eten. Alle kinderen konden zich heerlijk uitleven op een springkussen of meedoen aan een clinic Freerunning.
 
“We kijken terug op een zeer gezellige ochtend en kunnen nu al zeggen dat er veel interesse is voor onze opvang,” aldus een tevreden locatiemanager Bernette van den Brink. “En voor wie er niet bij kon zijn geldt: kom gerust een keer kijken. Je kunt altijd bellen of mailen voor een kennismaking en rondleiding!”