Nieuws
Het is niet overdreven te beweren dat bij ‘Broodje De Stroet’ de lekkerste koffie wordt geserveerd. Althans dat beweert Rijk Zandsteeg van tankstation ‘Esso De Stroet’. Toegegeven in de broodjescorner van de tankshop serveren ze inderdaad uitstekende koffie.
Daarnaast is het assortiment broodjes uitgebreid en worden vers en ambachtelijk bereidt. De menukaart kent een keuze19 (!) verschillende broodjes met daarnaast nog zoete snacks en warme snacks.
Is de tankshop van ‘Esso De Stroet’ verandert in een ‘sterren’-restaurant? Je zou het bijna denken van wel. Maar Rijk en zijn medewerksters zijn gelukkig met beide benen op de Lunterse bodem blijven staan.
 
Metamorfose
Rijk Zandsteeg over de verandering: “Het werd wel eens tijd dat de shop gemoderniseerd werd. We zijn hier in 1998 begonnen en sindsdien is er weinig veranderd. Daarbij komt dat je met de tijd mee moet gaan en je de klanten toch wat meer wilt bieden dan een kopje koffie met een saucijzenbroodje.”
Voortvarend werd het een en ander ter hand genomen, met als resultaat een complete metamorfose van de tankshop. ‘Broodje De Stroet’ is ervoor in de plaats gekomen.
 
Bocca koffie
De lectuur werd eruit gehaald, het interieur grondig vernieuwd en aangepast aan de wensen van deze tijd. De indeling veranderede daarmee ook. Blikvanger bij binnenkomst is de luxe broodjes corner. Hier worden de broodjes vers belegd waar de klant bij staat en wordt als toegift ook nog eens de lekkerste koffie uit de omgeving geschonken.
Dit is de ‘Bocca’ koffie van een kleine branderij uit Dronten. De koffie wordt geschonken uit een ‘Barista’ machine.
“Het is koffie van uitmuntende kwaliteit. En dat is nog eens waar ook!”, laat Rijk met enige trots weten.
In de shop is een ontmoetingsplek gecreëerd waar men in alle rust kan genieten wat ‘Broodje De Stroet’ te bieden heeft. Hiermee wordt de service naar de klanten vergroot en biedt het een moment van ontspanning.
 
Schot in de Roos
In de afgelopen week is ‘Broodje De Stroet’ van start gegaan. De komende week is er een openingsaanbieding ter kennismaking (zie adv. op de linker pagina).
De eerste reacties van klanten zijn enthousiast. ‘Broodje De Stroet’ is nu al een schot in de welbekende roos gebleken.