Nieuws
Zaterdag 30 juni vindt in Lunteren het derde festival van de Elfdorpentocht plaats. Tijdens een vier uur durend programma zullen 16 artiesten en groepen elk ongeveer 15 minuten optreden. Alle vormen van kunst en cultuur komen aan bod. Zang, dans, art, muziek, theater, modern, klassiek. Voor ieder wat wils. En dat is ook precies de bedoeling!
Derde_Elfdorpenfestival 
Cultuurfonds Ede heeft tot doel het leefklimaat in de gemeente Ede aantrekkelijker te maken door het versterken van de kunst- en cultuursector. We vinden het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Ede in aanraking komen met kunst en cultuur. Daartoe is het reizende festival de Elfdorpentocht in het leven geroepen, dat we samen met andere partijen organiseren. Uiteindelijk zal de Elfdorpentocht alle 11 woonkernen in de gemeente Ede gaan bezoeken. In 2018 starten we met alvast vier festivals. Wekerom (samen met ’s Heerenloo) en Ede (met Eten op Rolletjes) zijn inmiddels achter de rug. Lunteren (samen met en plaatsvindend voor het Westhoffhuis) en Bennekom (samen met het Woest & Bijster festival) zijn nog aanstaande.
 
Op zaterdag 30 juni a.s. vindt van 15.30 tot 19.45 uur de derde editie van de Elfdorpentocht plaats, het Elfdorpenfestival in Lunteren. Het Westhoffhuis aan de Dorpsstraat 28 is de gastheer. Het podium op het grasveld voor het gebouw biedt de volgende artiesten:
 
Momo Theaterwerkplaats – theateract, Duo Frivoli – wereldmuziek, Pure Voices – musical groep, Jimmy Glasmacher – zang en gitaar, Marelin van Prooijen – klassiek sopraan, DJFreestyle Music – DJ muziek, Arno Setz + Annemieke Westerloo – theateract, Wilbert Freriks + leerling – drumact, Pineaux LuPa Verrotti – parodie op Pavarotti, Tifa – Molukse trommelgroep
Maaike van Wonderen en Mauricio Kleis Kivits – duodans, Valley Voices - vocal group, Davor Smoljan - Schilder/Tekenaar act, The Coincidences – Ierse folkband
Special guests: Rogier Pelgrim en KNA Lunteren!!
 
De toegang is gratis. Foodtrucks verkopen hapjes, het Westhoffhuis drankjes.