Nieuws
In de praktijk voor (Kinder) Oefentherapie Cesar in Lunteren wordt sinds een jaar de cursus babymassage gegeven. Het is een onderdeel van de mogelijkheden bij Zwanger en Bewegen.
Voor alle moeders die iets extra’s met hun baby willen doen, is de cursus babymassage zeker een aanrader! Deze cursus geeft ontspanning voor moeder en kind, maar het stimuleert ook de zintuigen en het lichaamsbesef. Daarnaast kan het klachten verlichten zoals buikkrampjes, huilen en onrust. Naast dit alles is het vooral erg leuk om te doen!
 
De cursus wordt gegeven in kleine groepen van 3 tot 4 moeders met hun baby’s. Op deze manier kunnen zij de technieken goed aanleren en is het mogelijk persoonlijke aandacht te geven.
Er worden drie lessen van 1,5 uur gegeven zodat de gehele massage aangeleerd kan worden en is er ruimte voor verschillende thema’s zoals het verzorgen van je kindje, lichaamstaal, in bad doen en darmkrampjes.
 
Maandag 20 juli 2015 start een nieuwe cursus. Voor meer informatie of opgeven kun je kijken op de website ww w.zwangerenbewegen.nl mailen naar zwangerenbewegen@live.nl of bellen naar Martine van Viegen 06-47500202.