Nieuws
Zondag 3 februari kunt u Lenny Kuhr horen in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 te Lunteren. Zij is een begrip in lied minnend Nederland.
Haar stem heeft nog niet aan glans en aan kracht ingeboet en met haar voortdurende passie voor het lied en de liedkunst blijft ze, zolang het haar is gegeven, zingen en blijft ze haar verhaal vertellen.
Concert_Lenny_Kuhr_in_het_Witte_Kerkje 
Over haar optreden in Lunteren zegt ze zelf: “In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor. De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden”
 
‘De duizenden dingen vergaan
Maar het lied zal alle harten doordringen
Ja altijd en eeuwig dus laten we zingen
Iets mooiers is er niet.’
 
Tijd: vanaf 13.30 uur inloop. Aanvang optreden: 14.00 uur (tweemaal 50 min. met pauze). Kosten: € 15,00, inclusief 1 drankje. Extra drankjes zijn voor €1,00 verkrijgbaar.
 
Men verwacht een grote opkomst. Daarom is vooraf reserveren noodzakelijk, via: info@vrijzinniglunteren.nl U ontvangt dan een mail met informatie hoe u kunt betalen. Zodra uw betaling binnen is, is uw reservering definitief.