Nieuws
Wat een concert afgelopen zaterdag 30 maart ! 10 jaar Interkerkelijk koor de Regenboog. Ze hoopten op een jubileum om niet snel te vergeten. Wat kan een jarig koor zich nog meer wensen………….. dat is gelukt!
In dit jaar 2019 bestaat Interkerkelijk koor de Regenboog 10 jaar. Afgelopen zaterdag 30 maart luiden ze het jubileumjaar in met een prachtig concert in de Oude kerk te Lunteren. Proponent Ard Borsje nam bevlogen het meditatief moment van de avond voor zijn rekening. Waarna het programma werd ingeluid met koor- en samenzang. Het repertoire wat gezongen werd was divers. Van liederen uit de begintijd van het koor tot aan een nieuwe bijna 15 minuten durende jubelcantante van Marco den Toom. Aan dit concert werkten velen musici mee. The Musix (muzikaal zestal bestaande uit Lennert Knops (orgel), Maria Knops (harp), Arie van der Vlist (vleugel), Martha van Gent (fluit) Corrie Wielink (viool) en Myrthe van Hulst (cello). Verdere medewerkenden aan het concert waren; Bert Elbertsen (orgel), Henk-Jan Drost (trompet) en Peter de Jong nam de percussie voor zijn rekening. Het koor stond onder leiding van Ineke Bos-Strootman. Ineke is vanaf het begin ten tijde van de oprichting van het koor al een betrokken en enthousiaste dirigente. Het werd een geweldige avond in een bijna volle kerk!
Van het concert is een cd gemaakt door Martin de Waard. Wilt u het concert nog eens herbeleven? Dat kan………… de cd’s zijn te bestellen via het koor www.ikkderegenbooglunteren.nl of via de koorleden.
Het bestuur van het koor wil van deze gelegenheid gebruiken maken een ieder HARTELIJK te bedanken voor de komst naar het jubileumconcert! Ook de velen sponsoren, hulp voor, tijdens en na het concert heel hartelijk bedankt.
Bedankt om samen met ons op weg te gaan en te genieten van al het mooie dat muziek ons te bieden heeft!! Muziek brengt mensen samen maar ook samen kunnen genieten van muziek, blijft een belevenis.
Bedankt dat u SAMEN met ons dit jubileum wilde vieren!