Nieuws
De talentvolle Wilbert Magré heeft speciaal voor twee concerten een koor samengesteld van acht sopranen, acht alten, vier tenoren en vier bassen. Met deze ervaren zangers hoopt hij het oratorium ‘Jezus op aarde’ uit te voeren op zaterdag 27 juni in de Hervormde Kerk te Lunteren. De aanvang is om 20.00 uur.
Bekende Bijbelverhalen uit de vier evangeliën worden vertolkt door dit Nederlandse werk. De muziek van dit stuk is geschreven door Marco den Toom en de teksten zijn van Ria Borkent.
 
Het koor wordt begeleidt door Wilbert Magré op de piano. Ook werken mee: Hans Scherphof (spreekstem), Wim Magré (orgel), de violisten Hannah Oudijn en Margo Stouwdam, celliste Joanne van der Schoor en Erica Vogel (dwarsfluit).
 
Toegangskaarten zijn ’s avonds op de concertavonden verkrijgbaar voor zes euro (volwassenen) en drie euro voor kinderen t/m 15 jaar.
Als u reserveert via www.wilbertmagre.nl of 0525-685413 krijgt u korting en bent u zeker van een zitplaats! De toegangsprijzen bedragen dan vijf euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen t/m 15 jaar.