Nieuws
Vrijdagavond 4 november en zaterdag 5 november organiseerde RV en PC ‘De Nieuwe Heuvel’ voor de vierde keer het clubkampioenschap pony’s. Het kampioenschap vond plaats op de thuisbasis van de vereniging, manege ‘De Nieuwe Heuvel’ te Lunteren. Vrijdagavond werd er gesprongen en op zaterdag werd het onderdeel dressuur afgewerkt. Clubkampioen dressuur werd Regina van Bakel. Clubkampioen springen werd Thirza Korteweg.
Regina_van_Bakel 
Clubkampioenschap
Het onderdeel springen vond vrijdagavond 4 november 2016 plaats. Er werd een klassiek springparcours gereden op strafpunten en tijd. Foutloze combinaties reden een barrage, die door de jury op stijl werd beoordeeld.
De dressuurwedstrijd vond zaterdag 5 november plaats. Er werd in handicap gestreden in de klassen B tot en met M.
Clubkampioen springen werd Thirza Korteweg met haar pony Tommie. Deze combinatie realiseerde een foutloze rit. De barrage werd door de jury beoordeeld met stijlcijfer 72,50. Clubkampioen dressuur werd Regina van Bakel met haar Fries Gaye, met een gemiddelde score van 66,83% in de klasse B.
Voor beide rubrieken vond de huldiging plaats op zaterdagavond.
 
RV en PC de Nieuwe Heuvel
Rijvereniging en ponyclub De Nieuwe Heuvel is een bij de hippische sportbond KNHS aangesloten rijvereniging met ongeveer 200 rijdende leden. Thuisbasis is manege
‘De Nieuw Heuvel’ te Lunteren. De vereniging is opgericht op 28 oktober 1978 en heeft tot doel “het beoefenen of doen beoefenen van de paarden- en ponysport in verenigingsverband”, onder andere door het geven van lessen en training.
 
Uitslag clubkampioenschap pony’s 2016
Uitslag dressuur:
1. Regina van Bakel - Gaye - 66,83% (B)
2. Lieke Lueks – Coco – 66,33% (B)
3. Donna van Eden – 66,33 % (M1)
4. Jolie van Wijngaarden – Zonnetje – 65,67% (L1)
5. Denise Robbers – Indy – 64,5% (L2)
 
Uitslag springen:
1. Thirza Korteweg - Tommie – 72,5 stijlpunten
2. Lieke Lueks – Coco – 67,5 stijlpunten
3. Jolie van Wijngaarden – Zonnetje – 67 stijlpunten
4. Sam Viset – Cynthia – 65 stijlpunten
5. Dina Mattijssen – KCT’s l’Espoir – 4 strafpunten – 67,5 stijlpunten