Nieuws
Lunteren in Kerstsfeer’ heeft ook kunnen bijdragen aan de tovertafel van ‘de Honskamp’ welke een initiatief is van Martha van Lagen en Gertine van Beek. Namens alle vrijwilligers werd vrijdag 17 februari een cheque overhandigt aan Martha en Gertine t.w.v. € 750.00 t.b.v. twee spellen voor de tovertafel.
Cheque_Lunteren_in_Kerstsfeer_voor_De_Tovertafel
Op de foto: links Martha en rechts Gertine met het team van ‘Lunteren in Kerstsfeer’.
Dat dit mogelijk gemaakt kon worden is te danken aan al die vrijwilligers die al jaren klaarstaan voor Lunteren in Kerstsfeer maar zeer zeker ook aan de vele sponsors die elk jaar weer geld en prijzen beschikbaar stellen om de kosten van ‘Lunteren in Kerstsfeer’ te dekken, Dit jaar konden men daardoor iets overhouden en dit kwam weer ten gunste van de Lunterse gemeenschap.
En wat is het dan mooi om dat te doen voor de ouderen en de mensen in de zorg die (sommige ook op vrijwillige basis) hun hart op de goede plek hebben om zoveel mogelijk zorg te verlenen.
‘Lunteren in Kerstsfeer’ wil middels deze weg iedereen bedanken die op welke manier dan ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen om ‘Lunteren in Kerstsfeer’ al negen jaar te doen laten slagen! En daarom hopen de vele vrijwilligers ook dat u, (of u nu sponsor, vrijwilliger of bezoeker bent) de tiende editie van ‘Lunteren in Kerstsfeer weer tot een succes wil’t maken!