Nieuws
Zaterdag 29 oktober is het CDA aan de slag gegaan bij woon- en zorgcentrum De Honskamp in Lunteren. Vlakbij de bossen en het Lunterse centrum biedt het woon- en zorgcentrum zorg voor mensen met chronische lichamelijke beperkingen en voor mensen met dementie. Tientallen medewerkers en bijna tweehonderd vrijwilligers zetten zich ervoor in dat de bewoners van De Honskamp zich thuis kunnen voelen.
Na een plezierige ontvangst gaf Wim Hulsegge een presentatie over De Honskamp. De verbouwing, aandacht en ruimte voor bewoners kwamen naar voren.
 
Onder begeleiding van ‘Netwerk Dien je Stad’ gingen de CDA'ers aan de slag. Een wandeling door Lunteren met de bewoners. Een potje rummikub of een praatje bij een kopje koffie of thee. Fractievoorzitter Jan Pieter van der Schans: “Dagelijks zetten vele vrijwilligers zich in voor de inwoners van ‘de Honskamp’. Met ons bezoek willen we gezellig met de bewoners een middagje optrekken en laten zien dat we het werk van de medewerkers en vrijwilligers waarderen en belangrijk vinden”.