Nieuws
Voor het vierde jaar op rij deelde het CDA in de gemeente Ede valentijnstaarten uit aan vrijwilligers. Het zijn namelijk deze mensen die zorg dragen voor een sterke samenleving. Zaterdag 11 februari ontvingen acht lokale helden een lekkere taart als dank voor al hun werk en inzet.
Bij de Februariloop in Bennekom ontving Wijnand Smit de eerste taart. Hij coördineert de vrijwilligers bij het Comité ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen. Bennekoms kandidaat Tweede Kamerlid Evert-Jan Slootweg: “Wijnand zorgt er met zijn mensen voor dat alles top is geregeld!”. Naast sport is ook cultuur afhankelijk van vrijwilligers. Daarom verdienden Marco Klomp als voorzitter van KNA Lunteren en de heer van Ravenswaaij namens het Museum Oud Lunteren een lekkere taart om samen met de vrijwilligers te verorberen. Met zulke lokale initiatieven staat een dorp als Lunteren echt op de kaart!
Gelukkig zijn er in de gemeente Ede meer vrijwilligers dan het CDA langs kan om te belonen met een taart. Met deze actie is de waardering echter voor alle mensen die zich belangeloos inzetten voor hun naasten!
CDA_beloont_vrijwilligers
Foto: CDA kandidaat Kamerlid Evert-Jan Slootweg bezorgt een taart bij Jaap van Ravenswaaij.