Nieuws
Businessclub Lunteren (BCL) organiseert 12 december een kerstdiner bij ‘De Lunterse Beek’. De avond zal in het teken staan van ondernemen en netwerken in Lunteren. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren worden van harte uitgenodigd.
 
De Lunterse Beek
Het kerstdiner van BCL zal plaatsvinden op dinsdag 12 december bij visspeciaalzaak en vishandel ‘De Lunterse Beek’ aan de Molenparkweg 6 in Lunteren (’t Nieuwe Erf). Kees Dijkhuizen, gastheer van de avond, zal een aantal typische kerstgerechtjes presenteren. Vanaf 18:30 uur zijn ondernemers welkom, waarna het kerstdiner om 19:00 uur zal starten.
 
Zakendoen
In de loop van de avond zal het bestuur van BCL een korte presentatie geven over de resultaten van de businessclub afgelopen jaar. Verder zullen een aantal succesverhalen worden gedeeld over hoe Lunterse ondernemers elkaar hebben weten te vinden dankzij BCL. Uiteraard wordt ook stilgestaan bij de plannen van BCL voor de aankomende tijd en is er alle ruimte voor ideeën en suggesties.
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich TOT VRIJDAG 8 DECEMBER aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 20 per deelnemer voor het diner, inclusief twee drankjes. Mochten er dieetwensen zijn of geen visliefhebbers dan horen we dit graag bij de aanmelding.