Nieuws
Brocante fiets en/of auto route Lunteren -Barneveld- Kootwijkerbroekvan Brocante, antiek, vintage ,groendecoraties en woonaccessoires. Zeven leuke bezoekadressen in Lunteren,Barneveld en Kootwijkerbroek: Lekker Sfeervol, Mamaria en Koetjes en Kalfjes in Lunteren, het Kippenhok en de Espeterhoeve in Barneveld, Brunekreef en de Breihut in Kootwijkerbroek.
Zeven adressen die veel variatie bieden en de bezoekers stuk voor stuk zullen verrassen. Elk adres heeft zijn eigen uitstraling.
Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens. Bij verschillende adressen wordt er iets te drinken aangeboden. Ook niet onbelangrijk:toiletten zijn bij de meeste aanwezig.
 
Belangrijke informatie
De toeristische Brocante fietsroute Lunteren in totaal 31 kilometer kan worden gereden op zaterdag 1 juni, zaterdag 6 juli, zaterdag 3 augustus en zaterdag 7 september van 10.00 tot 17.00 uur.
De route start officieel bij het station in Lunteren (hier kan gratis worden geparkeerd), maar kan in principe worden gestart waar men maar wil (zie routebeschrijving).
Ook met de auto is de route interessant om deel te nemen en kan men de adressen bereiken met een navigatiesysteem. De meeste deelnemers zijn ook op andere dagen geopend, of u kunt een afspraak maken voor een bezoek.
 
Route beschrijving:
De routebeschrijving van de Brocante Fietstocht Lunteren kan worden gedownload op:
http://brocantefietsroutelunteren.blogspot.com en
 
en is tevens verkrijgbaar bij de deelnemers, VVV (de Readshop) Lunteren en op campings en recreatieparken.