Nieuws
Bosbad Lunteren houdt van maandag 13 t/m donderdag 16 juli een zomerweek met leuke activiteiten in en rondom het zwembad. Deze bosbad zomerweek wordt gehouden door Bosbad Lunteren, Welstede, Sportservice Ede en volleybalvereniging DOS Lunteren.
Iedereen van 10 t/m 14 jaar is welkom om aan deze activiteiten deel te nemen.
Winnaars_plankduwen_Bosbad_2015 
Maandag 13 juli start de week met een voetbaltoernooi georganiseerd door Sportservice Ede. Dinsdag 14 juli houdt Welstede de activiteit buikglijden. Op woensdag 15 juli staat er een volleybalclinic op de planning waarbij ook partijtjes worden gespeeld, gehouden door Sportservice Ede en volleybalvereniging DOS Lunteren. En als laatste kan jeugd op donderdag 16 juli een graffiti workshop volgen, georganiseerd door Welstede. Alle activiteiten zijn van 13:00 tot 15:00 uur.
 
Neem zwemkleding mee want tijdens de activiteit is er tijd voor een verfrissende duik in het zwembad. De kosten voor deelname aan een activiteit zijn €2,80 (entree van het zwembad). Opgeven voor de activiteiten kan via www.sportservice-ede.nl/activiteitenbosbad.
Meer informatie is verkrijgbaar bij Jannet van de Pol, buurtsportcoach van Sportservice Ede, via 06 - 46 09 69 06 of via jannet.vandepol@sportservice-ede.nl.