Nieuws
De eerste helft van het zwemseizoen bij het ‘Bosbad Lunteren’ kende een positief verloop. De maanden mei en juni hebben niet minder dan 15.000 bezoekers het zwembad bezocht. Lunteranen en gasten uit de omtrek kwamen met veel plezier naar het Bosbad.Daarnaast is ook een duidelijke toename van vakantiegasten, die de weg naar het ‘Bosbad Lunteren’ hebben gevonden via de sociale media (website Bosbad, Lunteren.com).
Bosbad_Lunteren_in_trek
Dit jaar hebben ook de Lunterse scholen al vroeg gebruik gemaakt van het traditionele eenmaal gratis zwemmen voor de leerlingen.
Succesvol was dit jaar de ‘zwem4daagse’, waarbij jong en oud sportief hun baantjes zwommen voor de medaille.
Ook het ‘Swimm-2-play’ (zie foto’s deze pagina), o.l.v. ‘Sportservice Ede’ heeft op vier donderdagochtenden, onder prachtige zomerse omstandigheden, plaatsgevonden. De kinderen deden al zwemmend en dollend, spelletjes in het ‘Bosbad Lunteren’. Het was leerzaam en een doorslaand succes, zodat dit evenement in 2018 wordt voorgezet.
Zeker om te vermelden zijn de groep ouderen, die elke ochtend, met veel plezier hun baantjes zwemmen en na afloop koffie of thee nemen. Een echte sociale bezigheid.
Met nog anderhalve maand (eind augustus) voor de boeg ziet met bij het ‘Bosbad Lunteren’ uit naar de 25.000-ste bezoeker.