Nieuws
Op de hoek van de Westzoom en de Klomperweg komt een nieuwe woonwijk: De Haverkamp. In dit gebied worden een kerk, een muziekgebouw en ongeveer 90 woningen gerealiseerd. De verkoop en realisatie zal in twee fasen geschieden.
Inmiddels is het nieuwbouwproject “De Haverkamp” zover dat op korte termijn kan worden gestart op dit Lunterse grondgebied. De start van de verkoop van de eerste fase is op korte termijn.
 De_Haverkamp
In de eerste bouwfase worden 4 vrijstaande woningen, 17 tussenwoningen en 6 hoekwoningen gerealiseerd. Tevens is in “De Haverkamp” ruimte voor de bouw van het nieuwe kerkgebouw met parkeerplaatsen voor de Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren gereserveerd. Langs de Westzoom zal ook het nieuwe verenigingsgebouw van onze lokale muziekvereniging Kunst Na Arbeid worden gebouwd.
 
Het gehele project en ook de woningen zijn ontworpen door CéGé architecten en aangepast aan de Lunterse (landelijke) uitstraling. Het nieuwe kerkgebouw voor de Hersteld Hervormde Gemeente is door Born architecten ontworpen onder traditionele architectuur.
 
Alle woningen worden door bouwbedrijf Klomp BV uit Lunteren gebouwd. Het wordt een leuke wijk, goed in het groen, dat prima aansluit op de aangrenzende wijk “De Kempjes”.