Nieuws
Het was ook in 2015 goed toeven in het Bosbad. De eerste maanden van het zwemseizoen verliepen wat moeizaam, door het wat slechtere weer. De laatste twee maanden met veel mooi weer hebben dat ruimschoots goed gemaakt. Uiteindelijk hebben bijna 25.000 bezoekers het Bosbad bezocht!
 
Hoogtepunten van het zwemseizoen 2015 waren weer de zwemvierdaagse en de activiteitenweek, mede georganiseerd door Sportservice Ede.
In de plaatselijke pers is meermalen aandacht geweest voor de zorgen rondom het voortbestaan van het Bosbad na 2016. Mede hierdoor zijn inmiddels bijna 500 mensen lid geworden van de Vrienden van het Bosbad !
Ook tijdens de Oud Lunterse Dag was er veel aandacht voor het Bosbad: in het toneelstuk en op een aantal karren in de Reutemeteut speelde het Bosbad een prominente rol.
De Vrienden van het Bosbad hadden een wagen gemaakt over het Bosbad. Deze wagen is met inzet van vele mensen tot stand gekomen. We willen daarvan speciaal noemen: Houtland, Johan Hol, Jan Bouwsema, Richard van Dijk en Jenny Methorst. Allen hartelijk dank !
 
Daarnaast mochten de Vrienden van het Bosbad 600 EURO ontvangen. Dit bedrag was door middel van een sponsorloop in het kader van het jubileum van sportschool Physique bijeen gebracht.
Verder is het goed te melden dat de jaarvergadering van de Vrienden van het Bosbad begin 2016 zal plaatsvinden.