Nieuws
Woensdagavond 21 juni trad een heel aantal pianoleerlingen van Geertje Timmers op voor de bewoners van woon- en zorgcentrum ‘de Honskamp’.
Floortje, die nog maar net een paar weken les heeft, durfde het zelfs al aan om een liedje te spelen. Haar zus Lieke, die al wat jaartjes langer les heeft, liet ook van zich horen met een paar erg mooi vertolkte liedjes. Elise speelde o.a. een lied wat menig oudere nog kende van vroeger: ‘Roodborstje tikt tegen ’t raam, tik-tik-tik’.
Ook Diana, die al heel wat jaartjes op les zit, speelde o.a. een liedje uit vroeger tijden: ‘Heb je wel gehoord baas Kimpe met z’n peerd’. Dan waren daar Fréderique met haar broertje Rogier. Zij krijgen met z’n tweeën les en lieten o.a. samen met hun juf twee liedjes horen, zodat er zes handen tegelijkertijd de piano bespeelden.
Uit Barneveld was Niek gekomen. Hij speelde o.a. twee liedjes samen met zijn moeder, die ook pianoles krijgt. Dan was daar nog de andere Niek, die aan alle pianostukjes altijd zijn eigen fantasierijke draai geeft. Tot slot speelde Anne-Ruth. Zij had o.a. het eerste deel van een sonatine van Clementi ingestudeerd, die ze met verve speelde.
De leerlingen gingen met een leuke verrassing naar huis, verzorgd door bewoners van De Honskamp. Het was een erg gezellige avond zowel voor de bewoners, als voor de leerlingen en hun meegekomen ouders.