Nieuws
heeft u hulp nodig bij het aan- en uittrekken van steunkousen? Dan staat het team van ‘Betsy’ voor u klaar. Dit is een nieuwe organisatie, dat zich specifiek richt op één onderdeel van de thuiszorg.
Het zijn gemotiveerde medewerksters, die zich hebben gespecialiseerd in het aan- en uittrekken van steunkousen! Het team van ‘Betsy’ is er voor mensen die geen andere medische of verpleegkundige zorg nodig hebben.
 
Bij de thuiszorg schieten dingen als, in dit geval, het aan- en uittrekken van steunkousen er veelal bij in. Er is geen tijd voor deze belangrijke handelingen.
‘Betsy’ is hierin gestapt met een team van medewerksters dat zich speciaal richt op dit onderdeel van thuiszorg hulpverlening.
Medewerksters van ‘Betsy’ wonen bij u in de buurt en komt op afroep, binnen 20 minuten. Elke ‘Betsy’ heeft maar één taak: steunkousen aan- en uittrekken en daar is ze dan ook ontzettend goed in. Geen gestuntel met hulpmiddelen, nooit meer wachten tot een vast tijdstip en niet meer afhankelijk van een familielid; Betsy helpt professioneel, vriendelijk en zorgzaam en neemt bovenal de tijd.
 
‘Betsy’ werkt met kleine, zelfsturende, teams, waardoor de klant altijd dezelfde persoon treft. De klant bepaald zelf wanneer het geholpen wilt worden. Hulp op maat dus! Het werk samen met thuiszorg en is zeven dagen per week beschikbaar.
‘Betsy’ werkt in nauw overleg samen met wijkverpleegkundigen, thuiszorgorganisaties, therapeuten, artsen, consulenten en andere zorgprofessionals.
 
‘Betsy’ is bereikbaar onder tel.: 088 00 699 00,  info@mijnbetsy.nl