Nieuws
Het is dan eindelijk zover. Over niet al te lange tijd, beging maart, wordt gestart met de eerste bouwwerkzaamheden voor een nieuwe Albert Heijn supermarkt. Het ‘gat’ aan de Dorpsstraat in Lunteren gaat dan eindelijk tot het verleden behoren.
Naar verluidt, was deze eerste werkzaamheden al twee maanden eerder gepland, begin januari van dit jaar. De zoektocht naar een bouwbedrijf duurde langer dan voorzien, vanwege de overvolle agenda ’s van de bouwbedrijven.
In de maand april wordt hieraan een officieel tintje gegeven.
Begin_maart_start_bouw 
In 2015 verhuisde de Albert Heijn naar een tijdelijke locatie aan de Klomperweg. Het oude pand werd afgebroken, gelijk met de voormalige bloemenwinkel en van Martin van Zanten en café’ t Klompje. De vrijgekomen ruimte werd geëgaliseerd om plaats te maken voor een nieuwe A.H. supermarkt. Deze wordt fors groter dan de toenmalige supermarkt aan de Dorpsstraat 52.
Er worden tevens zes appartementen boven de winkel gemaakt. Het parkeerterrein aan het Wilbrinkplein wordt ook aangepast, zodat er twee in- en uitgangen komen voor de supermarkt. In 2015 werd verwacht dat de herontwikkeling van het gebied twee tot drie jaar zou duren.
In maart gaat dan eindelijk de eerste staart gemaakt worden, waarna het ‘Gat van de Dorpsstraat’ snel tot het verladen gaat behoren.