Nieuws
Dinsdag 19 september vindt de volgende bijeenkomst van ‘Businessclub Lunteren’ (BCL) plaats. Sofia Feenstra en Gert van Koesveld heten de gasten dan van harte welkom. De bijeenkomst staat in het teken van ‘Museum Oud Lunteren’ en de ‘Expositie ‘De HOED als verrassende TOPPER'
Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren zijn van harte uitgenodigd.
 
De HOED als verrassende TOPPER
De ‘Vereniging Oud-Lunteren’ is in 1974 ontstaan en sinds 1989 is zij gevestigd in de voormalige melkwinkel aan de Dorpsstraat 55. In 2012 is het museum gerenoveerd en heeft sindsdien drie verdiepingen. Bop de bovenste verdieping bevindt zich de vaste presentatie over de geschiedenis van Lunteren e.o. In het souterrain wordt de bezoeker verrast met een prachtige educatieve/permanente expositie over het Goudsberg gebied.
Op de begane grond zijn er de wervelende wisselexposities. Zo’n drie à vier keer per jaar, overstijgt het museum hier met grote regelmaat zijn reputatie als streekmuseum. Zoals het ook met de tentoonstelling over ‘De Hoed als verrassende TOPPER’ het geval is. De medewerkers van ‘Museum Lunteren’ zijn trots op deze unieke expositie, waarvoor menig kamerlid haar ‘Prinsjesdag-hoed’ in bruikleen heeft gegeven.
Daarnaast stelen de hoeden van (top)hoedendesigners Berry Rutjes en Elisabeth de Meulmeester de show. Zie ook www.oudlunteren.nl.
Voorzitter Jaap van Ravenswaaij heet u van harte welkom op deze bijeenkomst van ‘Business club Lunteren’.
 
Aanmelden
De bijeenkomst van BCL vindt plaats op dinsdag 19 september bij ‘Museum Lunteren’ aan de Dorpsstraat 55 te Lunteren. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje
Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,00 per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.