Nieuws
Dinsdag 16 mei organiseert ‘Businessclub Lunteren’ (BCL) een themabijeenkomst bij ‘Free Voice Antwoordservice’. Het thema van de bijeenkomst is: ‘Bereikbaarheid, hoeveel kost dat jou?’. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren zijn van harte uitgenodigd.
 
Kauwenhoven
De eerstvolgende bijeenkomst van BCL vindt plaats op dinsdag 16 mei in het kantoor bij ‘Free Voice Antwoordservice’, Kauwenhoven 78 te Lunteren. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Antwoordservice
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Vera Hogewoning - Remijn, directeur van ‘Free Voice Antwoordservice’. Vera zal tijdens de bijeenkomst eerst haar bedrijf introduceren. Vervolgens zal zij u meenemen in het thema van de avond. Centraal staan vragen als hoe bereikbaar je bent en wat het je kost als je slecht of helemaal niet bereikbaar bent. Weet je ook wat het oplevert als je goed bereikbaar bent? Dit zijn zo een paar voorbeelden waar Vera in haar presentatie antwoord op zal geven.
 
Aanmelden
Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl
Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,00 per deelnemer voor de gastvrouw als tegemoetkoming in de kosten.