Nieuws
Dinsdag 15 januari vindt de volgende bijeenkomst van Businessclub Lunteren (BCL) plaats. Gerdo Hazelhekke en Eddy Diepenbroek van Schipper Security zijn deze avond de gastheren. De bijeenkomst staat in het teken van het thema: ‘Beveiliging’.
Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren zijn van harte uitgenodigd.
 
Locatie
De bijeenkomst van BCL vindt plaats bij Zaal Floor aan de Dorpsstraat 36 te Lunteren. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Schipper Security
Schipper Security heeft jarenlange ervaring met beveiligingsdiensten voor de zakelijke markt. Vanuit deze ervaring adviseren zij graag over de optimale beveiliging van uw pand of evenement. Hierbij worden beveiligingsmaatregelen afgestemd op de specifieke bedrijfsrisico’s.
Particuliere beveiliging: Schipper Security denkt graag met u mee om samen uw gezin, leefomgeving, huis en buurt zo veilig mogelijk te maken. Dat doen ze bijv. door buurtsurveillance, een geavanceerd alarmsysteem en de zorgbrigade.
 
Aanmelden
Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5 per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.