Nieuws
In september 2018 kwam het bericht in de Lunterse Krant dat Marieke en Addie op zoek waren naar opvolgers van hun verloskundige praktijk in Lunteren.
 
Dat hebben zij inmiddels gerealiseerd: Roosmarijn gaat verder, op dezelfde plek als voorheen. Voortaan samen met Alineke en Femmy, geen onbekenden in Lunteren.
Zij zijn sinds januari van dit jaar kleinschaliger gaan werken onder de naam Ezra. Het bord van de Verloskundige Praktijk Lunteren aan de Thorbeckestraat gaat verdwijnen en het zal voortaan Ezra heten.
Addie_neem_afscheid_als_verloskundige 
Addie zou het liefst al haar oude klanten nog even gedag willen zeggen! En misschien denkt u ook af en toe nog wel eens terug aan die speciale momenten die u samen heeft beleefd.
Daarom is er nog een laatste gelegenheid om afscheid te nemen van Addie en Marieke en de Verloskundige Praktijk Lunteren.
Op zaterdagmiddag 16 maart, tussen 14:00 en 17:00 uur kunt u nog een keer binnenlopen bij de praktijk aan de Thorbeckestraat 1!
 
Femmy en Alineke heten je van harte welkom bij Ezra verloskundigen. Je kunt contact opnemen op tel. 0318 – 72 49 00 of via de Website www.ezra-verloskundigen.nl