Nieuws
 Woensdag 17 augustus opent, aan de Dorpsstraat 51 in Lunteren, ‘ABITO Mode’ haar deuren.. Het is een kledingwinkel met een eigentijdse collectie voor zowel dames als heren.
‘ABITO Mode’ staat voor een winkel met een gezellige sfeer, ervaren en bekende gezichten. Het heeft een breed assortiment in huis aan prachtige kleding van veel bekende merken.
Waar de naam ‘ABITO’ vandaan komt? Het betekent kleding in het Italiaans.
Persoonlijk contact
ABITO_Mode_1
Op de foto v.l.n.r.: Mariette, Jolanda, Anja en Bernice.
De vier ervaren verkoopsters hebben een hart voor de winkel en een passie voor mode. Onder hen twee bekende gezichten, Anja en Mariette (bekend van ‘Van Halem Mode’).
Het team wordt compleet gemaakt door Jolanda en Bernice. Een team dat klaar staat om klanten goed te adviseren.
ABITO_Mode
‘ABITO Mode’ is duidelijk een winkel waar het draait om een persoonlijk contact en een mooie, op elkaar afgestemde, collectie. Een gezellige koffiehoek nodigt uit voor een kop koffie en een praatje.
Voor dames en heren
Een greep uit de merken bij ‘ABITO Mode’: Voor de dames: Betty Barclay, Expresso, Esprit, StreetOne, ParaMi, Gardeur, Pools, In Shape, Sandwich, DEPT, Follie di Garbo, Maryley, Elvira, Freequent, Helena Hart en Smash.
Voor de heren: Tom Tailor, Twinlife, No-Excess, Esprit en Gardeur.
Openingstijden ‘ABITO Mode’: maandag: 10.00 – 17.30 u., dinsdag, woensdag, donderdag: 09.00 – 17.30 u., vrijdag: 09.00 – 21.00 u., zaterdag 09.00 – 17.00 u