Nieuws
Dinsdag 20 februari vindt de volgende bijeenkomst van ‘Businessclub Lunteren’ (BCL) plaats. Anita Barten en Rita Codee van 50|50 Hotel en Congrescentrum ‘Belmont’. De bijeenkomst staat in het teken van het thema 'Beleef Belmont'. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren zijn van harte uitgenodigd.
 
50|50 hotel Belmont
De bijeenkomst vindt plaats in 50|50 Hotel en Congrescentrum ‘Belmont’ (Goorsteeg 66 te Ede). Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20.00 uur (inloop van 19.30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Beleef Belmont
Hotel en Congrescentrum ‘Belmont’ is een professioneel hotel en congrescentrum en maakt onderdeel uit van het Leger des Heils. Jaarlijks doen hier zo'n honderd re-integranten werkervaring op en werken zij aan hun terugkeer in het arbeidsproces.
Tijdens de bijeenkomst kunt u kennismaken met de mogelijkheden die deze locatie biedt aan ondernemers en wordt het werk van het Leger des Heils gepresenteerd. Daarnaast zal food- en beveragemanager Arthur van der Poel een korte presentatie geven over Food en duurzaamheid die wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Aanmelden
Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl. Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,00 per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.