Nieuws
Vrijdag 2 september hebben Lunterse golfers gestreden voor het ‘Luntersche Open Golfkampioenschap’. Op de prachtige maar lastig te bespelen golfbaan te Heelsum hebben 39 enthousiaste golfers/golfsters een stableford wedstrijd gespeeld verdeeld over 13 flights van drie personen.
Na de koffie en het inspelen werd er om 13.30 gestart aan de 18 holes. Deze shotgunwedstrijd werd mogelijk gemaakt door de bijdrage van de afdeling Private Banking van de Rabobank Gelderse Vallei.
Luntersche_Open 
kampioen: Rob Bloemink
 
Onder perfecte weersomstandigheden en onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes in de baan, met dank aan Slijterij Floor, Vishandel De Lunterse Beek en Slagerij van Rooijen, heeft iedereen zich 4,5 uur ingespannen. Om uiteindelijk op het terras te eindigen voor de prijsuitreiking met een borrel en borrelhapje. En hoewel de wedstrijd georganiseerd was om de Lunterse golfers bijeen te brengen met de Lunterse gezelligheid voorop, werden er toch een aantal winnaars gehuldigd.
 
Beste teamprestatie: Evert Schipper, Rob Bloemink en Marjo Lijklema.
Longest drive dames: Ellen Okkersen
Longest drive heren: Jacob Boskma
Neary: Ellen Okkersen
“Luntersche Open 2016” kampioen: Rob Bloemink.
 
De winnaars werden in de bloemen gezet door Boeketerie Blooms&Blossom. Schuiteman Accountants en Adviseurs deed daar nog een schepje bovenop door de winnaar te voorzien van enkele mooie flessen wijn en voor iedereen een doosje golfballen.
 
Zo zie je maar dat zelf op de golfbaan het OLD motto “In Lunteren ken je maarke dat we saomewaarke...” van kracht is. Met dank aan iedereen die hier een bijdrage aan geleverd heeft, maar bovenal dankzij alle enthousiaste deelnemers. De plannen worden gesmeed om dit jaarlijks te herhalen. Dus geweldig bedankt en hopelijk tot volgend jaar!