Nieuws
Ik ben Harm Veeneman uit Hummelo getrouwd met Ria en we hebben drie kinderen.
Op ons recreatie bedrijf ‘De Klevenhorst’, ben ik sinds enige jaren ook actief met woodcarving. Wat is begonnen als een fantastische hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een tweede bedrijfstak.
Het was voor mij een complete verrassing toen ik werd benaderd door George Haan die in de zomer op ons bedrijf is geweest tijdens het 50 jarige feest van zijn schoonzoon, om een boom te bewerken zoals ik die ook thuis had staan.
Na enige aarzeling en aandringen van George toch besloten om in Lunteren te komen kijken wat ik van die boom zou kunnen maken.
Na intensief overleg met het inmiddels opgerichte comité is besloten om de boom te bewerken zoals nu te zien is.
Woodcarving 
Ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om de comité leden zijnde
Bertus van Dijk, zijn vrouw Riet, George Haan, Wim Schaafsma namens Gem Ede, en Louis Fraanje van de Jac. Gazenbeekstichting te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen om dit project uit te voeren.
Voor dat ik aan het project begon heb ik mij ingelezen in de persoon Jac. Gazenbeek. Hierdoor begon de boom voor mij te leven en kreeg ik een idee hoe het er uit zou kunnen gaan zien. Zodoende kon ik een voorstel doen aan het comité.
 
Tijdens de werkzaamheden was het erg plezierig dat er veel positieve reacties waren op het steeds beter zichtbaar worden van het resultaat.
Ik hoop dat de Jjac. Gazenbeekboom een positieve bijdrage zal leveren op het instant houden van de Jac. Gazenbeek Stichting die veel educatieve bijeenkomsten organiseren over de wetenswaardigheden van de natuur en de Veluwe in het bijzonder.
 
Tot slot wil ik ieder bedanken die d.m.v. waardebonnen hebben bijgedragen aan het tot stand komen van dit project.
 
Lunteren bedankt.
 
Harm Veeneman