Nieuws
Woodcarving Jac.Gazenbeekboom Ik ben Harm Veeneman uit Hummelo getrouwd met Ria en we hebben drie kinderen. Op ons recreatie bedr Lees meer »
Zwevende reegeit Natuurliefhebber en fotograaf Louis Fraanje heeft weer een opvallende ontmoeting gehad in het veld. Lees meer »
Jac. Gazenbeekstichting bestaat 25 jaar  onderdagavond 6 oktober vierde de ‘Jac. Gazenbeekstichting’ haar 25 jarig jubileum Lees meer »
De wolf en de Veluwe op Jaarvergadering Jac. Gazenbeekstichting  De jaarlijkse vergadering van de Jac. Gazenbeekstichting is op donderdag 1 oktober. De avond w Lees meer »
Gemekker in de kraamkamer van de moeflons Ja hoor, het is weer zover, lammertijd bij de wilde schapen op de Veluwe, de moeflons. De Lunterse n Lees meer »
Lunterse herinnering aan de dag der bevrijding Op 16 April stonden Canadese tanks op de Goudsbergrand. Toen, in de morgen van de 16e April 1945 &n Lees meer »
Terugkeer der giganten op de Veluwe door Louis Fraanje In april 2007 schreven wij in ons blad de Veluwenaar, dat Staatsbosbeheer  Lees meer »