Nieuws
Op je gezondheid is een samenwerking van Ella Halma en Irma ter Stege. Ella is voedingscoach en natuurgeneeskundig therapeut. Irma ter Stege is vitaliteitscoach en yogadocente. De workshop wordt gehouden op vrijdag 15 april in het Westhoffhuis te Lunteren.
 
Het thema is optimale vitaliteit en gezondheid. Het wordt een brede informatieve workshop over voeding, beweging, kruiden en kwalen. Alles wat je je zelf kunt doen aan eigen vitaliteit en gezondheid.
Ella Halma vertelt over voeding als medicijn en geeft tips over: “gezond en lekker, ook voor de kleine portemonnee.
Irma ter Stege laat je ervaren wat beweging en ademhaling o.a. met stress kan doen.
 
Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die bewust met gezondheid wil omgaan. Het wordt een informatieve ochtend met praktische tips, lekkers om te proeven, recepten en leuke oefeningen om te ontspannen. Er zal ruim gelegenheid zijn om persoonlijke gezondheidsvragen te stellen. Na afloop krijg je een overzicht op papier mee met wat die ochtend is besproken.
Op je Gezondheid organiseert regelmatig workshops met steeds een wisselend thema. Meer informatie zie http:// www.yogafirma.nl en www.halmanatuurgeneeskunde.nl
 
Graag van tevoren aanmelden. Tel 0318-573557 of 06-39480780, mail: info@halmanatuurgeneeskunde.nl  Tijd:10.00 – 11.30 uur, ontvangst vanaf 09.30 uur. Kosten 4.50 euro. Locatie: Westhoffhuis, Dorpsstraat 28, Lunteren.