Nieuws
Minder koolhydraten eten is nog steeds populair. Maar hoe doe je dat? Laat je verleiden door de verrukkelijke adviezen van de dietist, Mieke Daenen.
Bij het veranderen van eetgewoonten is het de bedoeling dat het effect dat je bereikt structureel wordt. Met andere woorden: de kilo's die eraf gaan blijven eraf. En dat kost tijd.
Snel en veel gewicht verliezen willen de meeste mensen in een korte tijd, maar ervaring leert en onderzoek toont aan dat het effect op lange termijn niet vaak blijvend is.
Het advies van de dietist is dan ook: stop met diëten en zorg voor een andere leefstijl waar voeding een belangrijk onderdeel is. Minder koolhydraten zorgen voor een stabielere glucosespiegel in je bloed waardoor je minder snel trekt krijgt. Daarom is minder koolhydraten eten ook zeer geschikt voor mensen met Diabetes type 2.
 
In 2014 hebben al velen goed resultaat bereikt door minder koolhydraten te gaan eten. 2015 biedt de mogelijkheid om hier mee te gaan starten. Wil je fitter worden en begin 2016 minimaal 10 kg minder wegen? Maak dan een afspraak bij Mieke Daenen.
Zij is werkzaam als dietist bij Dietheek Lunteren in het Gezondheidscentrum Lunteren. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met Dietheek 088-4253600. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.dietheek.nl en www.verrukkelijk-afvallen.nl.