Nieuws
De ‘Care for women’ praktijk in gezondheidscentrum Lunteren wordt per 1 oktober overgenomen door Albertine Blankenstijn. Nellie Boor heeft met veel plezier de afgelopen jaren de praktijk in Lunteren gedraaid. Door drukte op haar andere werk en haar praktijk in Harskamp, geeft zij de praktijk nu door aan Albertine Blankenstijn (zie foto).
Albertine_Blankenstijn
Albertine Blankenstijn heeft de opleiding tot Care for Women specialiste in 2014 afgerond en heeft vervolgens meegelopen in de praktijk bij Nellie Boor. Per 1 oktober zijn vrouwen met hormonale vragen, klachten en voor advies bij haar van harte welkom.
Heb jij stemmingswisselingen, opvliegers, last van transpireren, vermoeidheid, urineverlies, hoofdpijn, slecht slapen, gewrichtsklachten, of andere gezondheidsproblemen die je als vrouw kunt ervaren? Blijf er dan niet mee lopen, want dat is niet nodig, maar maak een afspraak bij Albertine Blankenstijn.
Het doel van Albertine en haar’Care for women’ praktijk is om samen met de cliënt tot een oplossing voor haar problemen te komen. Zodat zij de toekomst vol vertrouwen de teokomst tegemoet kan gaan met positieve energie. Waardoor het leven weer mooier en aangenamer wordt.
Albertine: “Iedere vrouw mag genieten van het feit dat ze vrouw is!”
Wacht niet langer, maar maak een afspraak bij Albertine Blankenstijn via 06 15 14 24 70 of mail naar a.blankenstijn@careforwomen.nl