Nieuws
Voor de tweede keer dit seizoen organiseert ‘Op je Gezondheid’ een workshop. Dit keer is het thema spieren en gewrichten. Veel mensen hebben te maken met gewrichts- en spierklachten. Vooral bij vrouwen komt bijvoorbeeld osteoporose veel voor.
 
Nieuwe inzichten geven aan dat er een relatie bestaat tussen botontkalking en de manier van leven. Dit betekent dat op jonge leeftijd de kans op het ontwikkelen van osteoporose kan worden verkleind door leefstijl en voeding. Ook Op oudere leeftijd is een juiste leefstijl met goede voeding en eventueel voedingssupplementen van belang.
Reumatische klachten zijn een veel voorkomend verschijnsel. Ook hier kun je zelf een rol spelen bij vermindering aan pijn en ontstekingen.
We geven informatie over het belang van zuivel en gaan in op de vraag: is er een superfood voor sterke botten? Kortom, je krijgt antwoord op de vraag wat je zelf kunt bijdragen aan een soepel werkend bewegingsapparaat.
 
Het wordt weer een brede informatieve workshop over voeding, beweging en natuurlijke middelen.
‘Op je Gezondheid’ is een samenwerking tussen Ella Halma en Irma ter Stege. Ella is voedingscoach en natuurgeneeskundigtherapeut. Irma ter Stege is vitaliteitscoach en yogadocente.
Deze ochtenden hebben als doelstelling laag drempelige gezondheidsvoorlichting te geven.
‘Op je Gezondheid’ hoopt hiermee een breed publiek te bereiken. Iedereen die bewust met lijf en leden om wil gaan is van harte welkom. Er zal ruim gelegenheid zijn om persoonlijke gezondheidsvragen te stellen. Na afloop is er de mogelijkheid om per mail alle aangereikte informatie op te vragen.
 
Meer informatie zie www.yogafirma.nl en www.halmanatuurgeneeskunde.nl
 
Graag van tevoren aanmelden. Tel 0318-57 35 57 mail: info@halmanatuurgeneeskunde.nl
Datum: 10 juni. Tijd:10.00 – 11.30 uur ontvangst vanaf 09.30 uur
Kosten 4.50 euro. Locatie: Westhoffhuis, Dorpsstraat 28, Lunteren