Nieuws
Met een gezonde kijk op de ideale thuissituatie voor jong en oud houdt ERGODUS (ergotherapie), gezondheidcentrum Lunteren en SWO in samenwerking met Thuismobiel.nl een mobiliteitmiddag.
Donderdag 19 maart, vanaf 13.00 tot 16.00 uur, staat in het teken van testen, vergelijken en op zoek gaan naar nieuwe praktische oplossingen voor zowel binnen als buitenshuis.
 
Martijn Grift vanThuismobiel.nl is hierbij aanwezig met (driewiel)fietsen, rollators, scoot-mobielen en geeft hierbij advies over verschillende oplossingen in en om huis. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabele en functionele producten om de zelfredzaamheid te vergroten.
De specialisten geven hierbij hun deskundig advies over gezond blijven bewegen. Het enthousiaste team gaat samen met Martijn Grift van Thuismobiel zorgen voor een leuke en sportieve middag. Eind van de middag zullen er leuke prijsjes verloot worden.
 
Bent u geïnteresseerd en wilt u persoonlijk advies? Meldt u dan aan via Martijn Grift (0639476531) of via Lysanne van ERGODUS: 06-47286844. Mocht u eerder vragen hebben schroomt u niet om te bellen.