Nieuws

Zo aan het begin van het nieuwe jaar zijn velen nog vol goede voornemens. Club Physique nodigt uit om samen actief te worden, zijn en te blijven. Om elkaar te stimuleren de goede voornemens waar te maken.
Club Physique biedt lessen voor jong en oud, man en vrouw. Kom langs voor een gratis proefweek en ervaar hoe leuk sporten kan zijn.

DanceFit
Tijdens deze lessen ga je dansend werken aan een betere conditie. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan en de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit maakt DanceFit tot een workout die ultrafun en gezellig is.

SlankFit
Op woensdag kan je meedoen aan onze SlankFit uren. Zowel in de ochtend als op de avond bieden we dit programma aan. Het uur is gericht op het verbranden van calorieën en spieropbouw. Tijdens dit uur sport ieder op zijn eigen tempo en niveau. Of je nu lang niet gesport hebt of dat je een fervent sporter bent, of je nu dik of dun bent, iedereen zal uitdaging vinden in deze les. Kinderen kunnen op woensdagochtend naar de kinderopvang van Club Physique.
Daarnaast bieden we het Club Physique dieet aan. Dit dieet bevordert regelmaat in het dagelijkse eetpatroon en bevordert de gezonde voeding. Geen poeders of pillen, maar een simpel eetmodel dat je je hele leven kunt aanhouden als leidraad. Voor informatie over dit uur mail info@clubphysique.nl of bel 06-5175240.

RugNekSchouder Fit
Sinds januari 2012 geven we bij Club Physique RugFit. Wij hebben nu een achttal cursussen RugFit gegeven. Bij iedere cursus merkten wij dat veel van onze cursisten naast hun rugklachten ook last hebben van nek- en schouderklachten. In samenwerking met Fysiotherapeuten Tiemen van Dijk en Linda Duijts hebben wij een programma ontwikkeld voor mensen met rug- én nek/schouderklachten. Samen ontwikkelden wij RNS Fit.

Ben je geïnteresseerd, kom dan naar onze info ochtend/avond. De informatie presentatie is donderdagochtend 23 januari van 10.15-11.15u en op maandag 4 maart van 20.45-21.45u. Tijdens de presentatie leggen we onze visie achter de cursus uit en krijg je inzicht in de anatomie van het bekken, de rug, schouders en nek. Het is van belang dat je de presentatie volgt, anders kun je niet deelnemen aan de cursus.

WOW
Kun jij ook uren gekluisterd zitten aan de buis met “So you think you can dance” en andere dance acts? Vind je dit helemaal te gek en dans je zelf ook heel graag, dan moet je zeker een keer meedoen met WOW. Je leert pasjes, combinaties en diverse groepsformaties. We dansen op actuele nummers en/of hits. WOW is een dansuur voor jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar en tieners vanaf 12 jaar. Kom meedoen met onze enthousiaste meidengroep, ook jongens zijn heel erg welkom.