Nieuws
Voelt u zich veilig? Is het schoon bij u in de buurt? heeft u goed contact met uw buren? Is er genoeg te doen voor de jeugd? Dát willen we graag van u horen. Daarom komen we bij u buurten. Zien we u daar ook?
 
Verhalen ophalen
We halen de verhalen bij u op. Dat geeft ons een frisse blik op de vragen, zorgen en ideeën die er bij u leven. We vinden het ook belangrijk om met u als buurtbewoner te praten. Op woensdag 23 mei van 12.00 tot 14.00 uur zijn we daarom in Wijkstand Parkweide en op 30 mei van 15.00 tot 17.00 uur in Wijkstand Kernhuis. Verder komen we naar de bewonersavond Enka op 31 mei. Op 12 juni is er een avondmarkt in sporthal De Reehorst over straten en wegen in Ede. Daar zijn we ook om te praten met omwonenden. Onze mensen en leden van de wijkteams en dorpsraden komen naar u toe, dus grijp uw kans om ideeën over uw wijk of dorp aan ze te vertellen.
 
Meer in juni
In juni staat er nog meer op het programma, ook in de dorpen. Daar schrijven we tegen die tijd weer over. Volg ons daarom op onze Facebookpagina en houd het gemeentenieuws in deze krant in de gaten!
 
Gebiedsagenda
We verzamelen al uw ideeën en verhalen en maken daar gebiedsagenda’s van. Daar staat dus in wat er volgens u in uw omgeving speelt. Samen met u gaan we aan de slag om uw buurt, wijk of dorp mooier, schoner en beter te maken.
 
Contact
We zijn altijd op zoek naar inwoners die hun ideeën over een mooie en prettige woonomgeving met ons willen delen. Een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, mee kan doen en omkijkt naar elkaar. Vindt u dat ook belangrijk? Kijk dan ook eens op www.ede.nl/mijnwijk.