Nieuws
In februari 2007 is Marieke Driessen de Verloskundige Praktijk Lunteren begonnen. In het eerste jaar draaide ze de praktijk met collega Marleen en vanaf het tweede jaar met Annemarie. Er waren wat woelige jaren nadat Annemarie was weggegaan, maar in 2014 was daar Addie, inmiddels ook een begrip in Lunteren.
Vorig jaar zijn we gestart met het inwerken van twee jonge verloskundigen. Een daarvan is inmiddels vertrokken, maar Roosmarijn is zover dat ze de praktijk kan draaien! Echter, niet in haar eentje!!
Oproep
Addie is deze zomer gestopt. Onregelmatige diensten en soms hele lange dagen zijn na je 50ste niet meer zo ideaal…
Hoewel de passie voor ons vak altijd zal blijven, is het ook voor Marieke langzaam maar zeker tijd voor nieuwe stappen in het leven. Ze vindt het belangrijk dat de Verloskundige Praktijk Lunteren blijft bestaan, zodat kleinschaligheid en goede zorg in Lunteren behouden blijven..
Het zou leuk zijn als iemand samen met Roosmarijn de praktijk wil voortzetten en deze in en voor Lunteren behouden blijft.
Daarom deze dringende oproep: wie kent er een verloskundige/vroedvrouw die in Lunteren wil werken en een praktijk wil overnemen?
De andere optie is dat de praktijk wordt overgenomen door een buurpraktijk.
Dus, kom Lunteranen, zoek in jullie netwerken naar die persoon die met net zoveel passie, liefde en plezier ons mooie werk wil voortzetten!
 
 
Hartelijke groet, Roosmarijn, Addie en Marieke