Nieuws
Heerlijk de herfst, de wind waait door je haren en dan die prachtige kleuren … Kunt u daar ook zo van genieten? Wij van de wereldwinkel wel. Maar het kan ook fris zijn en dan komt een sjaal goed van pas.
Een sjaal in prachtige warme tinten, voor bij die nieuwe jas, op die mooie blouse of om dat saaie truitje te pimpen. Wij hebben een prachtige collectie binnen gekregen. Van wol, vilt, zijde, bamboe en gecombineerde materialen.
Om nu de juiste keuze te maken staan er op woensdag 3 november enkele dames in de winkel, om u te voorzien van een kleuradvies. Zo komt u zeker weten met een passende kleur sjaal thuis.
Dus, kom met uw garderobe naar de winkel en laat u gratis adviseren. En heren opgelet: we hebben ook enkele herensjaals in ons assortiment.
Een prettige bijkomstigheid is, dat u deze dag 20% korting krijgt op de aankoop van een sjaal. Mocht u nu denken, dat is jammer dan kan ik niet, ook op zaterdag geven wij 20% korting.
Mogen wij u als tip nog meegeven, dat dit ook erg mooie Sinterklaas- en Kerstcadeaus zijn.
En zoals u van de wereldwinkel mag verwachten: fairtrade, dit betekent eerlijke handel, met aandacht voor mens en milieu. En een eerlijke prijs, zodat ook de mensen uit ontwikkelingslanden een menswaardig bestaan kunnen opbouwen. Komt u gezellig aan? Wij hebben de koffie en thee voor u klaar staan.
 
Met een hartelijke groet vanuit de Wereldwinkel, Dorpsstraat 113, Lunteren.