Nieuws
Denkt u erover om energie te besparen in uw woning? Uw energierekening wordt lager, u woont comfortabeler en het is goed voor het milieu. Maar hoe begint u hier aan? Om het eenvoudig te maken is gemeente Ede samen met het Energieloket ‘project e’ gestart.
 
De speciale ‘project e’ caravan staat op 11, 12 en 13 oktober van 15:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 14 oktober van 10:00 uur tot 14:00 uur op het Nieuwe Erf, bij de muziektent. U kunt bij dit mobiele Energieloket terecht met al uw vragen over energiebesparing in uw woning. Loop gerust eens binnen! U vindt er ook allerlei ‘gereedschappen’ die kunnen helpen. Meer weten: ga naar: www.ede-natuurlijk.nl
 
Bij deze wijkactie sluit Plat DuS (Platform Duurzame Samenwerking) aan. Dit is een samenwerkingsverband van regionale bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Het voordeel hiervan is dat zij voor elke energiebesparende maatregel het specialisme in huis hebben.
 
Op 10 oktober organiseren het Energieloket, de gemeente Ede en Plat DuS ook een informatieavond van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Partycentrum Floor, Dorpsstraat 36, 6741 AL Lunteren.
U krijgt tijdens deze avond antwoord op vragen als: hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening, welke maatregelen maken mijn huis warmer en comfortabeler, wat zijn de kosten voor maatregelen zoals vloerisolatie of zonnepanelen en welke leningen en subsidies zijn er? Daarnaast is er volop gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen en kunt u Plat DuS vrijblijvend om een concreet aanbod vragen.
 
Als u op 10 oktober niet aanwezig kunt zijn en u bent wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met het Energieloket via teun@energieloket-ede.nl of 06 - 10 73 12 61. U kunt ook contact opnemen met de gemeente via 14 0318 of info@ede.nl
 
Programmateam duurzaamheid
Gemeente Ede