Nieuws
Een goede lichaamshouding is belangrijk. Dat begint al vroeg, in de jeugdjaren. Bijvoorbeeld oor een goede stand van de voeten bij het bewegen. Een verkeerde stand van de voeten kan uitmonden in knie- en rugklachten. Iemand die hierin de helpende hand biedt is Anton Bremmer. Hij is podoloog en heeft aan de Hoofdweg 97 in Ederveen een eigen praktijk.
Anton_Bremmer_podoloog 
Een podoloog behandeld voetklachten en corrigeert deze “Voetklachten zijn vaak op een eenvoudige wijze te verhelpen of te corrigeren. Een afwijkende voetstand kan in de meeste gevallen verholpen worden door het gebruik van bijvoorbeeld steunzolen.”
Wie voetklachten heeft kan een afspraak maken. “In veel gevallen komt men bij mij via de fysiotherapeut. Maar de deur staat open voor iedereen. We beginnen met een vraaggesprekje, zodat de aard van de klacht bekend wordt. Ik kijk naar een aantal dingen zoals, de voetspiegel en naar de stand van het lichaam. Hiervoor wordt een speciale drukmeetplaat gebruikt.”
 
Anton Bremmer is als podoloog ongeveer twee jaar actief in Ederveen en heeft inmiddels al vele klanten naar volle tevredenheid begeleidt. Voetklachten zijn van alle tijd, maar het modebeeld wijkt nogal eens af van wat wenselijk zou zijn voor een goede houding. Vaak is deze met relatief eenvoudige hulpmiddelente corrigeren.
Voor informatie: Bremmeer Podologie – Hoofdweg 97 Ederveen. Tel. 06 – 30 11 37 98, of bremmerpodologie@kliksafe.nl