Nieuws

Zaterdag 14 juni wordt voor de zesde keer het Atrium Rondje om Ederveen gehouden. Dit jaarlijks terugkerend evenement groeit nog steeds. Dit komt mede doordat steeds meer enthousiaste lopers zich aansluiten bij de plaatselijke loopvereniging LVE.
Wat als een vriendenclubje begon, is uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ca. 120 leden. Gesteund door vele, meest plaatselijke, sponsors heeft de organisatie ook dit jaar weer een fris programma opgesteld.

Zesde_Atrium_Rondje_om_Ederveen

Om 13.00 uur start de Rabo-kidsrun. Waar in de regio de meeste kinderlopen geschrapt worden, is dit in Ederveen een gewaardeerd onderdeel. Ieder kind kan en mag meedoen. Er wordt een parcours van één kilometer afgelegd en na afloop krijgen ze allemaal een ijsje van Emté-Anton van Rinsum aangeboden.
Om 13.30 uur is het tijd voor de lopers van de 10 kilometer FIND-loop en de RunnersWorld Halve Marathon. De route is grotendeels verhard, maar er zitten ook verrassende stukken zandweg bij. Een interessante afwisselende loop.

De Halve Marathon bestaat uit één ronde. Het tweede gedeelte voert de lopers door natuurgebied ‘de Schans’. Dit stuk is nagenoeg autovrij, dus alle ruimte om een mooie tijd neer te zetten.
De 5 kilometer Joalpe-loop start om 14.00 uur. Deze ronde staat al jaren bekend als een zeer snelle. Menig PR zal er sneuvelen.
De startgroep van LVE zal hier aflopen en door de bekende gezellige sfeer kan iedereen genieten van dit sportieve evenement.

Voorinschrijven kunt u op www.inschrijven.nl. Er wordt gestart vanaf sportpark Allemanskamp, bij voetbalvereniging Advendo. Er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De Schras is afgesloten. Parkeren kunt u het beste op het schoolplein van de Julianaschool aan de Schoolstraat.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van Heerdt: lvederveen@gmail.com of kijk op onze site www.lveederveen.nl.

Op de foto de organisatie en hoofdsponsoren.
Van links naar rechts: Sjako Dekker, Henk Duijts (Joalpe International BV), Geurt Jan van de Heetkamp (FIND administratie en advies), Frans van Heerdt (Atrium interieurgroep BV), Gert Schoeman, Jan van Offeren, Marieke van Heerdt en Geurt Boon (Rabobank). Op de foto ontbreken Maarten en Mariska van RunnersWorld uit Ede.