Nieuws

 De laatste speeldag van de Ederveense koersbalclub bestond uit het zg. vrij gooien. Tegelijkertijd werden de winnaars van het afgelopen seizoen gehuldigd.
Voordat de competitieleider Ben van Beek de einduitslag bekend maakte richtte hij eerst het woord aan de sponsor van de koersbalclub Frans van Heerdt (winkelinrichting Atrium) die ook dit jaar weer de prachtige bekers beschikbaar had gesteld. Deze waren voor de drie beste spelers.
Vervolgens maakte de competitieleider de einduitslag bekend, waaruit bleek dat Mientje van Heerdt overtuigend kampioen was geworden met een gemiddelde van 12,3 punt per wedstrijd, 2. Kees Koppejan 11,2 pt., 3. Jopie Voogt 11,1 4 pt., Janny v Beek 11,0 pt., 5. Ben van Beek 9,8 pt., 6.Gijsje van Heerdt 9,6 pt., 7.Gerrie Greuter 9,2 pt., 8. Roelie Schouten 9,1pt., 9. Wil Bakkenes 8,9 pt., 10. Henk van Beek 8,7 pt., 11.Ger groters 7,4., 12. Jan Willemsen 6,3 pt.
Frans van Heerdt reikte de bekers uit aan de drie winnaars. Kampioen Mientje van Heerdt kreeg uit handen van Henk van Beek de Dorpshuiswisselbeker
overhandigd. Vervolgens bood wedstrijdleider Janny van Beek namens de club
Marieke van Heerdt een boeket bloemen aan als waardering voor de sponsoring.

Winnaars_bij_Ederveense_koersbalclub