Nieuws
Zaterdag 8 december, tijdens de eerste plaatsingswedstrijd in de 5e en 6e divisie, wisten twee turnsters en podiumplaats te bemachtigen in de categorie junior H niveau, Hennie van Rinsum en Florine van Schaick.
Beide begonnen op brug al snel was duidelijk dat dit een hele stabiele oefening was voor beide turnsters. Daarna was de balk aan de beurt ook daar werden stabiele en strakke oefeningen geturnd. Ze konden het niveau goed vasthouden de hele wedstrijd en maakten weinig fouten waardoor Hennie van Rinsum het goud kon pakken en een 1ste plaats wist te behalen.
De oefeningen van Florine van Schaick waren goed voor een mooie 3de plaats. In de andere categorieën werden geen medailles behaald. In de derde wedstrijd kwamen Leila en Lisanne in actie. Zij turnde beide een mooie wedstrijd maar wisten geen medaille te bemachtigen. Voor onze jongste meisjes in de wedstrijd groep was het een hele spannende dag zij deden voor het eerst mee met een grote KNGU wedstrijd.
Alissa, Cammille, Michelle en Anne hadden al enige tijd getraind om de oefening uit hun hoofd te leren dat ging ze dan ook goed af.