Nieuws
Thomassen_ICT_Diensten_heet_nu
Thomassen ICT Diensten heeft een nieuwe naam gekregen: Webvriend. De naamsverandering van het bedrijf uit Ederveen staat niet op zichzelf, maar hangt samen met de groei en professionalisering van het bedrijf. Eigenaar Jan Thomassen zal met ‘Webvriend’ een nieuwe koers gaan varen. Een koers die zich volledig richt op online dienstverlening. Denk hierbij aan de ontwikkeling van websites en webshops, het beter vindbaar maken van websites in Google, online adverteren en social media.
 
Al enige tijd was Thomassen bezig om zijn bedrijf naar een hoger plan te tillen en met Webvriend is er een logische volgende stap gezet. De naam ‘Webvriend’ past daarnaast veel beter bij wat Thomassen doet en wie hij wil zijn voor zijn klanten. Webvriend is letterlijk de beste vriend van zijn klant als het gaat om het bereiken van online succes.
Jan Thomassen: “Met Webvriend wil ik de zakelijke vriend zijn voor iedere ondernemer die meer online succes wil hebben.”
 
Over Jan Thomassen en Webvriend
Thomassen is in 2004 voor zichzelf begonnen met een ICT bedrijf, genaamd Thomassen ICT Diensten. ICT werkzaamheden en systeembeheer waren toen zijn prioriteit. In de loop der jaren kreeg Thomassen steeds meer passie voor webdesign en alles wat met websites te maken heeft. In 2007 heeft hij bewust gekozen om ICT meer los te laten en zich te focussen op online. Webvriend is het uiteindelijke resultaat.