Nieuws
Omroep Gelderland’ zet deze zomer weer 15 Gelderse plaatsen op z’n kop en vrijdag 18 augustus is Ederveen aan de beurt. Omliggende dorpen als Lunteren, Wekerom, en Otterlo hebben met veel plezier deze promotiedag voor het dorp mogen organiseren, en nu kan Ederveen op 18 augustus laten zien dat samenwerken een sterk punt is van het dorp.  
De hele dag werkt een team aan opdrachten waarmee Ederveen eens goed op de kaart wordt gezet. Uiteindelijk probeert het team zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een lokaal goed doel. Dat goede doel is wel bekend, maar ze houden het in Ederveen nog even geheim.
Het team van Ederveen bestaat o.a. uit leden van sportverenigingen, muziekvereniging, Agrarische Jongeren, en Oranje Comité. De radio uitzending is vanaf 07.00 uur te volgen via ‘Radio Gelderland’. Vanaf 17.15 uur is de live uitzending op ‘TV Gelderland’ en wordt elk uur herhaald.
 
Maar..., ze kunnen het niet alleen!
Het team kan nog heel veel hulp gebruiken! Iedereen kan helpen, van jong tot oud. Zij hebben de hulp nodig van Ederveen, of eigenlijk van iedereen die Ederveen een warm hart toedraagt en dit het mooiste dorp van Gelderland wil maken.
Helpt u 18 augustus mee? Het wordt vast een leuke en gezellige dag.
 
Oproep
Heeft u tijd deze dag, meld je aan om te helpen bij de opdrachten die het team ’s ochtends krijgt, en zodanig kunnen voorbereiden dat dit ’s avonds gepresenteerd kan worden in de live uitzending op het plein bij dorpshuis ‘De Zicht’.
Er zijn veel mensen nodig, hoe meer hoe beter!
 
Wat kunt u nu al doen?
Ga naar www.facebook/Zomer-In-Ederveen, via deze site wordt iedereen op de hoogte gehouden van de voortgang en vragen. Via de site van ‘TV Gelderland’ wordt ook informatie over de diverse eerdere ‘zomers in Gelderland’ gegeven.