Nieuws
Waarmee onderscheidt webdesign-studio ‘StudioDV’ zich?
Als startende ondernemer van ‘StudioDV’ weet Diana Vlastuin het antwoord: “Betaalbaar zijn en tegelijkertijd een professioneel pakket aanbieden. Luisteren naar de klant. Wat ze doen en wat ze willen bereiken.”
Begin dit jaar startte de Ederveense haar webdesign-studio in het buitengebied van Ederveen. Een goede naar is gebleken. “Ze denkt mee en biedt oplossingen. En …, je kunt Diana altijd bellen”, zijn gehoorde reacties.
StudioDV 
Betaalbaar en professioneel
‘StudioDV’ richt zich met name op kleine ondernemers. Ondernemers die niet direct hun brood verdienen met hun website, maar voor wie online vindbaarheid wel belangrijk is.
Diana stuurt met haar bedrijf aan op een betaalbaar professioneel design (vanaf € 250,- excl. BTW) voor iedere ondernemer. Inmiddels heeft ze al een mooie portfolio met afgeronde opdrachten voor tevreden opdrachtgevers.
“Je hebt een eenmalige uitgave over een langere periode. Wij bieden een basispakket aan, dat per pagina is uit te breiden. Werken met startende ondernemers is leuk. Je groeit mee met het bedrijf.”
 
Het geheim
Diana ontwikkeld haar websites op het ‘Wordpress.org’ platform. Dit platform is wereldwijd het grootste en meeste gebruikte platform en vormt de basis voor het beheer van de website. “Iedereen kan een website bouwen met Wordpress”, aldus Diana. Het geheim van een professioneel ontwerp zit hem dan ook niet in het platform, maar in het design zelf. Dat is waar je als klant voor betaald.
 
Inzichtelijk
Ook voor een professioneel e-mailadres ben je bij Diana aan het juiste adres. Door gebruik te maken van Exchange heb je als ondernemer altijd overal inzicht in je e-mail en agenda. Ook heeft dit systeem als voordeel dat berichten die je verzend vanaf je smartphone en/of tablet ook tussen de verzonden items staan op je pc of laptop en andersom.
“Zo heb je altijd op elk apparaat alle berichten en mappen 100% gesynchroniseerd en inzichtelijk” verteld Diana.
 
‘StudioDV’, Diana Vlastuin, is telefonisch te bereiken op 06 13683091 en natuurlijk via www.studiodv.nl