Nieuws

Het begint bijna normaal te worden in Ederveen. Vele sportieve mensen, gehuld in een blauw LVE (Loopvereniging Ederveen) jack, die op weg zijn naar één van de diverse activiteiten die bij deze jonge enthousiaste vereniging gehouden worden.

Misschien wil jij daar ook wel bij horen. Die mogelijkheid is er weer. Op 25 februari begint er weer een startcursus hardlopen. In 14 weken kun je dankzij een rustige opbouw, onder begeleiding van een professionele looptrainer, 5 kilometer hardlopen.
De afgelopen drie jaar zijn er vele Ederveners, maar ook mensen van buiten Ederveen, geweest die deze beslissing ook genomen hebben. En met succes. LVE kent op dit moment 108 leden en het einde is nog niet in zicht.

De eerste avond, dus op 25 februari, is een informatie avond. Naast uitleg over de gang van zaken hoe een training er uitziet en wat je wel en niet kunt doen zijn er ook mensen van Runnersworld uit Ede.
Zij zijn aanwezig om informatie te geven over schoenen, kleding en voeding. De avond begint om 19.30 uur in de sporthal bij dorpshuis de Zicht. Op dinsdag 4 maart start de looptraining.
De kosten voor de cursus bedragen €70,00. Deelname bij het Atrium Rondje om Ederveen op 14 juni a.s. is inbegrepen.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u mailen naar Frans van Heerdt, lvederveen@gmail.com. Ook kunt u LVE volgen op Facebook of kijk op de website, www.lveederveen.nl. Bellen kan ook, 0318-571739.
Loopt u al hard en wilt u in groepsverband nog meer genieten, dan kunt u ook lid worden. U kunt ook aan de krachttrainingen meedoen of Nordic Walking bij LVE. Kom gerust eens een keertje meedoen. Iedereen is welkom.